MENU

Handwerken in 't Perron


Gezellig handwerken in ‘t Perron

Iedere dinsdagochtend kan er in Dorpshuis ’t Perron in Heeze worden gehandwerkt. Inmiddels vinden velen de weg naar de handwerktafel. Eén van de bezoeksters vertelde laastst het volgende aan Gonnie van der Vorst, sociaal werker Cordaad Welzijn:

“Wat wàs het vanmorgen druk hè?! Geweldig toch. We begonnen met één tafel en hebben er nu al drie nodig. Vanmorgen hoorde ik van diverse dames dat zij dit initiatief zó waarderen. Éven thuis uit de sleur. Even weg van alles, het alleen zijn en hier anderen ontmoeten en gezellig kletsen … precies waar het voor bedoeld is. Mevrouw x gaat al duidelijk links van me zitten. Ze is stilletjes maar vraagt wel hulp met haken en ik probeer contact met haar te maken. Ik kende haar niet, maar zo te zien heeft ze het enorm naar de zin. Ze heeft zich ook al aangemeld bij onze facebookgroep ‘creatief heesterleen’.”

Kijk voor sfeerimpressies eens op onze facebookgroep ‘Creatief Heersterleen’

Ook (aan)haken, breien of anderszins? Kom gezellig langs op dinsdagochtend tussen 10 en 12:00 uur in Dorpshuis ’t Perron in Heeze.


Ook niet creatievelingen die wel van handgemaakte creaties houden, kunnen lid worden van de facebookgroep.
Er zijn een aantal leden die hun creaties te koop aanbieden en wat is leuker dan van een ‘local’ iets te hebben …!!

De actief creatieve leden mogen hun creaties plaatsen op de facebookgroep, zodat iedereen ze kan bewonderen.
Juist ook die op de dinsdagmorgen zijn gemaakt tijdens de handwerktafel in ‘t Perron.

Deze facebookgroep is gestart omdat er veel aandacht wordt besteed aan de kunstenaars in onze gemeente, maar voor de groep creatievelingen die niet tot de ‘kunstkring’ behoren, is er maar weinig, tot niets. Terwijl er vaak zeer mooie creaties tevoorschijn komen.


Deel bericht
Ga terug