MENU

Vrijwilligerscentrale Cranendonck komt naar je toe


Buiten de reguliere spreekuren op maandag- en donderdagmiddag van 13:30 – 15:30 uur in het kantoor in het Buuls Zitje in Budel, zullen we vanaf september ook een aantal keren op verschillende plekken in de gemeente Cranendonck spreekuur houden. We starten op maandag 9 september 2019 bij de Bibliotheek in Maarheeze.
De Vrijwilligerscentrale Cranendonck zal van 15:00 – 16:00 uur aanwezig zijn om geïnteresseerden te voorzien van informatie omtrent vrijwilligerswerk. Carrie van Hoef en Marlon Korsten nemen vacante vacatures mee zodat mogelijke vrijwilligers meteen bemiddeld kunnen worden naar de vacatures van hun keuze.

Na 9 september zullen wij nog op diverse locaties en verschillende tijdstippen aanwezig zijn. Voor alle data kunt u kijken in de agenda van www.goedbezigcranendonck.nu

Kunnen wij je ondersteunen bij zaken rondom vrijwilligerswerk en bent je benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied dan zien we je graag op maandag 9 september in de Bibliotheek in Maarheeze. Kun je niet op dat moment, dan ben je altijd welkom op ons reguliere spreekuur of bel ons voor het maken van een afspraak op een ander moment.

Telefoonnummers:
Carrie van Hoef 06-10208470
Marlon Korsten 06-20372237


Deel bericht
Ga terug