menu

Psysalon: Autisme in tijden van corona

Mensen met autisme hebben de corona-maatregelen en daarbij horende regels verschillend ontvangen. Velen vonden het plezierig dat door corona de sociale vaardigheden minder vaak op de proef zijn gesteld. De nadruk lag veel meer op gestructureerd handelen. Daarnaast was er ook onbegrip over bijvoorbeeld het feit regels telkens veranderden, terwijl corona niet verandert.

In de komende Psysalon gaat het over autisme in tijden van corona. Wil je hier meer over weten? Of hier graag iets over kwijt? Ben je nieuwsgierig?
Kom dan naar:

Psysalon
Maandag 11 oktober
20.00 - 22.00 uur Bibliotheek Veldhoven

Wat is Psysalon?

Psysalon is voor iedereen maar deze keer in het bijzonder voor hen die te maken hebben met het thema autisme. Bij Psysalon mag iedereen aansluiten, luisteren en meepraten. Iedereen heeft recht van spreken. Vragen als ‘Hoe ga je om met autisme?’ en ‘Wat is de impact van corona op autisme?’ komen tijdens deze avond ter sprake.

Praktisch

De Psysalon vindt plaats op maandag 11 oktober in Bibliotheek aan de Meiveld 2 in Veldhoven. De zaal is open om 19.30 uur. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt uiterlijk tot 22.00uur. De toegang is gratis.

Aanmelden

Stuur een berichtje naar mail
of mail

Tot dan!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren