menu

Inloop voor jonge mantelzorgers in Heeze-Leende

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende organiseert om de maand op de eerste donderdag een inloopactiviteit voor jonge mantelzorgers. De eerstvolgende zou zijn op donderdag 2 december.

Gezien de aanscherpingen van het kabinet kan deze activiteit dan niet doorgaan omdat de film na 17:00 klaar zou zijn. Toch vinden wij het belangrijk dat jij als jonge mantelzorger wel tot ontspanning kunt komen. Wij hebben de film daarom verplaatst naar zaterdagmiddag 18 december.

Tijdens deze inloop staat ontmoeting centraal. Even jezelf zijn zonder je zorg te hoeven meenemen. Zijn wie je bent en contact met anderen is waar het hierbij om draait. Neem voor deze keer diegene om wie je zorgen hebt ook mee. Dan hebben jullie samen een leuke middag.

FILMMIDDAG
zaterdag 18 december 2021 tussen 14:00-16:00 uur in ’t Perron.

We gaan met zijn allen de film ‘de Piraten van Hiernaast’ op groot scherm kijken onder het genot van wat te knabbelen en drinken.
Geef je op vóór 11 december via mail.
Opgeven is handig voor de inkoop van spullen.

Ik hoop dat je er bij bent.

Groet Björn Roos
Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende

Schrijf alvast in je agenda: op donderdag 3 februari 2022 is er weer een inloopactiviteit!

Contactpersoon:

Björn Roos

Björn Roos

sociaal werker
040 226 55 97
06 51 86 13 54
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren