menu

Filmavond over dementie en mantelzorg

Op dinsdag 5 april vertonen we de intrigerende documentaire ‘Wei’. Regisseur Ruud Lenssen laat hierin het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders zien. De film, inclusief nabespreking met de regisseur, is te zien in Dorpshuis de Smis te Duizel. Kom ook! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Praktisch

Vanaf 19.15 uur zijn de deuren open om een plekje te zoeken in de zaal. De film start om 20.00 uur en duurt 70 minuten. Direct na de film bespreken we de film na met de regisseur. Daarna ben je van harte welkom om in de foyer de film verder na te bespreken en/of een drankje te doen.

Graag vooraf inschrijven

We bieden deze filmavond gratis aan. Wel vragen wij om je van tevoren aan te melden zodat wij weten hoeveel mensen wij mogen verwachten. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart door een mailtje te sturen naar eefjeheesterbeek@welzijndekempen.nl. Of bel naar 06-58797156.

Het verhaal

Vader Jac heeft zijn eigen paradijsje gecreëerd: een hectare natuurgrond met paarden, kippen en moestuin. De wei is zijn levenswerk en Jac is vastberaden ervoor te blijven zorgen. Juist nu bij hem dementie is geconstateerd. De natuur en zijn dieren geven Jac troost en houvast in een steeds verwarrender bestaan. Moeder Ria ziet Jac’s achteruitgang met lede ogen aan. De zorgen voor haar man worden groter en ze moet steeds meer van haar eigen leven opgeven.

Bekijk hier de preview

Schrijf je in!

Schrijf je nu in voor 'Filmavond over dementie en mantelzorg'

Naam*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*

* = verplicht invullen

Mogen er fotos/film gemaakt worden tijdens de activiteit voor de website of social media?

Dit formulier vraagt u persoonlijke gegevens zodat wij met u kunnen communiceren. De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.
Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren