menu

Lezing “Vervangende zorg of respijtzorg” voor Mantelzorgers

Respijtzorg is het tijdelijk overdragen van de zorg, zodat mantelzorgers tijd overhouden voor andere belangrijke dingen in het leven: werk, studie, gezin, familie, hobby, vrienden en ontspanning. Respijtzorg is een vorm van mantelzorgondersteuning oftewel vervangende mantelzorg.
Door Respijtzorg kunnen mantelzorgers hun eigen leven beter in balans houden en de zorg voor hun naasten langer volhouden.
Er bestaan verschillende vormen van respijtzorg, zowel thuis als buitenshuis.
Vergoeding voor Respijtzorg kunnen mogelijk zijn via Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Wet Langdurige Zorg (Wlz), Jeugdwet, Zorgverzekeraar of vanuit een PGB.

Respijtzorg: een adempauze voor mantelzorgers!

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende van Cordaad Welzijn heeft Yvonne Cuijten (Sociaal makelaar), Elly Aarts-van Schalen en Karin Kanters (Mantelzorgmakelaars) bereid gevonden om samen deze lezing te verzorgen. Zij zijn gespecialiseerd in dit onderwerp en kunnen hierover alles vertellen.

Ben je als mantelzorger benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn dan zien wij je graag bij de lezing op

donderdag 22 september van 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis Valentijn, Valentijn 3 in Sterksel

Aanmelden voor de lezing kan door te mailen naar mail of door te bellen naar 06-51861354 ( Björn) of 06- 20372237 ( Marlon)

Contactpersoon:

Björn Roos

Björn Roos

sociaal werker
040 226 55 97
06 51 86 13 54
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren