menu

Werven en behouden vrijwilligers in cultuursector

Bij onze vrijwilligerscentrales krijgen we signalen dat nieuwe vrijwilligers moeilijk te vinden zijn. Daarom organiseren we een smakelijke en interactieve avond waar dit onderwerp centraal staat. Loop je hier als bestuursvrijwilliger of -coördinator ook tegenaan? Kom dan op 15 juni naar Theater de Borgh.

Met veel plezier nodigen we je bij deze uit voor de bijeenkomst ‘Werven en behouden van vrijwilligers’ op 15 juni. We starten de avond met een interactieve voorstelling van Durven&Doen, gevolgd door een diner waar er voldoende ruimte is om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Deze bijeenkomst is bedoeld voor besturen en vrijwilligerscoördinatoren van verenigingen, stichtingen en informele groepen in de cultuursector. De zoektocht naar vrijwilligers staat deze avond centraal.

We ontvangen je graag in Budel om met elkaar te ontdekken hoe we met vrijwilligers omgaan en wat we anders zouden kunnen doen. Hopelijk tot dan!

Praktisch

Donderdagavond 15 juni om 17.00 uur, Theater de Borgh Budel

Meer weten?

Voor alle verdere informatie en aanmelden kijk op www.goedbezigheezeleende.nu of bel of app naar Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via 06-20372237.

Contactpersoon:

Marlon Korsten

Marlon Korsten

sociaal werker
06 20 37 22 37
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren