MENU

Vanuit Cordaad Welzijn bieden wij in Valkenswaard huiswerkondersteuning aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

De ondersteuning wordt gegeven door enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen de leerlingen met het maken van een planning, het overhoren voor toetsen en beantwoorden van vragen waar mogelijk. Het voornaamste is de rust en structuur die geboden wordt. We bieden per locatie twee ruimtes zodat leerlingen apart kunnen zitten als hier behoefte aan is. Er zijn geen laptops aanwezig, deze dienen de leerlingen zelf mee te nemen. We hopen zo leerlingen te motiveren om hun huiswerk te maken.

We werken in periodes. Deze lopen van schoolvakantie tot schoolvakantie. Niet alle periodes zijn dus even lang.

De eerste twee keer zijn gratis om te kijken of het bevalt en of het effectief is.
Daarna maken we gebruik van een 8-strippenkaart.
Wordt er twee keer per week gebruik gemaakt van de ondersteuning, dan kost een kaart € 15,00. Bij één keer per week kost een kaart € 20,00.

De huiswerkondersteuning vindt plaats op dinsdag bij ‘ons dommels plekske’, van Bruhezedal 1 in Dommelen en op donderdag bij de Hofnar, de Hofnar 10 in Valkenswaard van 15:30-17:00 uur.

Voor meer informatie of aanmelden kun je een e-mail sturen naar micheldomen@cordaadwelzijn.nl. Vermeld daarin je telefoonnummer, dan er kan er telefonisch contact worden opgenomen.

Ga terug