menu

Geldzaken en formulieren
Cranendonck

Brieven van organisaties en formulieren zijn niet altijd duidelijk. Wat staat er nu eigenlijk? Wat vul je waar in? Moet je verder nog iets regelen? Administratiecafé Cranendonck helpt je verder.

Stel ons je vragen. We helpen bijvoorbeeld met formulieren invullen of een brief uitleggen. Denk aan:

  • Formulieren en brieven van belastingdienst of gemeente.
  • Post van woningcorporaties en/of bedrijven die gas, water of elektra leveren.
  • Het inschrijven bij een woningcorporatie.
  • Het aanmaken van een DigiD.

Voor jezelf of een ander

Heb je ondersteuning nodig bij een van deze taken? Of ken je iemand in jouw omgeving die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren? Neem dan contact met ons op.

Administratiecafé Cranendonck

Onze vrijwilligers hebben veel ervaring met formulieren. Ze ontvangen je graag op ons kantoor in de Borgh. Natuurlijk vinden we jouw privacy heel belangrijk.

Maak een afspraak

Dat kan telefonisch via 0495 592 553. We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur. Appen mag ook, naar 06 10 20 84 70. De afspraken zijn op donderdagmiddag. Kunt je niet op donderdagmiddag? Dan hebben we ook vrijwilligers die op andere momenten kunnen, eventueel bij jou thuis.


Het Administratiecafé Cranendonck wordt gecoördineerd door de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn.

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

Sociaal werker
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren