menu

Geldzaken en formulieren
Veldhoven

Heb je schulden en weet je niet hoe je ze kunt oplossen? Geen idee hoe je achterstanden in betalingen kunt inlopen? Of ben je de grip op je administratie of financiën kwijtgeraakt? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis Budgetcoach.

Je kunt rekenen op advies en ondersteuning van geschoolde vrijwilligers. We denken met je mee en zorgen samen dat je weer in controle bent.

Wat doet een budgetcoach?

De vrijwilliger begeleidt jou in wat nodig is. Bijvoorbeeld hoe jij jouw uitgaven bijhoudt, je administratie ordent. Of welke voorzieningen je aan kunt vragen wanneer je (tijdelijk) weinig inkomen hebt. Vanzelfsprekend vinden we jouw privacy heel belangrijk.

Wat mag ik verwachten?

We zoeken een vrijwilliger met gedegen verstand van jouw situatie. Samen kijken jullie waar je tegenaan loopt en maak je een plan. Dan ga je stap voor stap aan de slag om de controle terug te krijgen.

Meer weten?

De inzet van budgetcoaches wordt geregeld via Bureau Sociaal Raadslieden Veldhoven (BSR). Het is gratis voor alle inwoners van Veldhoven en geheel anoniem. Heb je hulp nodig, kijk dan op de website van BSR Veldhoven of neem contact op met Sanne.

Contactpersoon:

Sanne Staals

Sanne Staals

Coördinator Vrijwilligerswerk
06 45 78 55 45
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren