menu

Jeugd en jongeren
Cranendonck

Als jongere komt er veel op je af. Heb je een stevige basis dan is het gemakkelijker om met al die veranderingen om te gaan. Onze jongerenwerkers zetten zich in om deze basis te versterken. Met voorlichting, activiteiten, coaching en advies. Door contact te leggen op school en andere plekken. We zijn er voor je bij leuke momenten en als het even niet zo soepel loopt.

Jongerenwerk Cranendonck is voor iedereen tussen 9 tot en met 24 jaar.
Proactief, uitnodigend, origineel. On- en offline. En altijd met humor.

Onze werkwijze

Jongerenwerk doe je niet op kantoor. We bewegen daar waar de jongeren zijn. Op straat, bij verenigingen, online, in parken, bij de jongerencampus en op school. We maken contact, een praatje en leren zo iemand beter kennen. Als er dan iets is stappen jongeren ook gemakkelijker op ons af. En andersom. Doordat we hen zien in verschillende situaties krijgen we een goed beeld van de onderlinge samenhang. Als het nodig is komen we ook bij hen thuis.

We geloven dat de beste boodschap van meerdere kanten komt. En gedrag het snelst verandert wanneer de omgeving meebeweegt.

Jongerencoaching

Dat kan 1-op-1 zijn met een afspraak. Maar ook heel laagdrempelig tijdens een leuke activiteit met leeftijdsgenoten. Bijvoorbeeld in een meidenclubje waar je creatief bezig bent en tussendoor praat over zaken als social media, privacy, nee durven zeggen en erbij horen.

Eerste aanspreekpunt

Ook ouders, familie, docenten en anderen die dicht bij een jongere staan kunnen bij ons terecht. Voor advies of om even te sparren. We zijn een gemakkelijk aanspreekpunt voor wie de weg zoekt in zorg- en hulpverleningsland. Samen kijken we welk pad het beste bij de jongere past. Natuurlijk in overleg met de jongere zelf!

Een goed verhaal draagt ver

We komen graag langs op scholen en vereningen om voorlichting en workshops te geven over onderwerpen die jongeren bezighouden. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring delen op een plek waar de jongeren zich veilig voelen. Naast ons vaste aanbod verzorgen we ook maatwerk.

Wil je meer weten?

Kijk op de website van Jongerenwerk Cranendonck Of vraag het een van onze jongerenwerkers.

Contactpersonen:

Nick Maas

Nick Maas

jongerenwerker
06 83 38 58 75
Amy van Bogget

Amy van Bogget

Jongerenwerker
Cranendonck en Valkenswaard
06 57 38 46 88
Schirley

Schirley

Uijterlinde
06 57 62 97 85
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren