menu

Klussen, vervoer en boodschappen
Bergeijk

Het kan altijd gebeuren dat je even wat extra hulp nodig hebt. Je hebt je pols gebroken waardoor boodschappen doen lastig is. Je moet naar het ziekenhuis maar hebt geen auto. Je plafondlamp doet het niet en je durft niet op een trapje te staan.

Heb je niemand in je omgeving aan wie je dit kunt vragen? Een kleine beurs? En kun je (nog) niet terecht bij hulpverlenende instanties? Klop dan bij ons aan. Onze vrijwilligers helpen graag een handje mee!

ANWB AutoMaatje brengt je verder

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Voor € 0,35 per kilometer rijden vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

AutoMaatje Chauffeur Hein Ziegenhardt
(foto: Henk Derks) Vrijwillige chauffeur Hein

Zo werkt het

Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met het AutoMaatje servicepunt. Wij zoeken dan een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Ook maken we een schatting van de kosten. Deze zijn € 0,35 per kilometer plus misschien parkeerkosten. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant.

Ritje nodig?

Mail je verzoek naar mail Of bel met telefoonnummer 06 57 47 62 66. We zijn bereikbaar op dinsdag van 14.00 - 15.30 uur uur. En op donderdag en vrijdag van 10.00 - 11.30 uur.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met Nikki en we kijken hoe we jou kunnen helpen.

Contactpersoon:

Nikki van de Moosdijk

Nikki van de Moosdijk

Sociaal werker
06 58 78 34 03
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren