menu

Klussen, vervoer en boodschappen
Cranendonck

Het kan altijd gebeuren dat je even wat extra hulp nodig hebt. Je hebt je pols gebroken waardoor boodschappen doen lastig is. Je moet naar het ziekenhuis maar hebt geen auto. Je plafondlamp doet het niet en je durft niet op een trapje te staan.

Heb je niemand in je omgeving aan wie je dit kunt vragen? Een kleine beurs? En kun je (nog) niet terecht bij hulpverlenende instanties? Klop dan bij ons aan. Onze vrijwilligers helpen graag een handje mee!

Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck

We zijn er voor alle inwoners uit Budel, Gastel, Soerendonk en Budel-Dorplein. Inwoners uit Budel-Schoot kunnen contact opnemen met Schoot voor Elkaar en inwoners uit Maarheeze kunnen contact opnemen met de Helpende Hand. Voor hun contactgegevens mag je met ons bellen.

Wat zoek je precies?

Je kunt ons inschakelen voor verschillende klussen, van tuin tot boodschappen. En wanneer je verlegen zit om vervoer. Kijk maar eens!
Lees meer over klussen en kosten
AutoMaatje Chauffeur Hein Ziegenhardt
(foto: Henk Derks) Vrijwillige chauffeur Hein

ANWB AutoMaatje brengt je verder

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Tegen een kleine onkostenvergoeding brengen vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. Het gebruik van ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Stel je vraag

Bel ons tijdens openingstijden op 0495 59 25 53. We helpen je graag verder.

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur.
Maandagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Locatie
Dr. Ant. Mathijsenstraat 15
6021 CK Budel

Vrijwilliger Wil doet graag klusjes voor anderen

“Het geeft mij enorm veel plezier om met een grote rugzak aan ervaring bij iemand te komen en er maar één ding uit hoeft te halen.”

Lees het verhaal van vrijwilliger Wil, 69 jaar

Zelf vrijwilliger worden?

Keifijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. Carrie vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

Sociaal werker
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren