menu

Klussen, vervoer en boodschappen
Valkenswaard

Het kan altijd gebeuren dat je even wat extra hulp nodig hebt. Je hebt je pols gebroken waardoor boodschappen doen lastig is. Je moet naar het ziekenhuis maar hebt geen auto. Je plafondlamp doet het niet en je durft niet op een trapje te staan.

Heb je niemand in je omgeving aan wie je dit kunt vragen? Een kleine beurs? En kun je (nog) niet terecht bij hulpverlenende instanties? Klop dan bij ons aan. Onze vrijwilligers helpen graag een handje mee!

Wat zoek je precies?

Je kunt ons inschakelen voor verschillende klussen, van tuin tot boodschappen. En wanneer je verlegen zit om vervoer. Kijk maar eens! Wedden dat er iets bij zit? Lees meer over klussen en kosten.

AutoMaatje brengt je verder

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Tegen een kleine onkostenvergoeding brengen vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. Het gebruik van ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Stel je vraag

  • Handige handen nodig?
    Bel ons op 040 204 66 14. Of kom langs. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

  • AutoMaatje boeken?
    Bel ons op 06 20 86 28 03. Of kom langs op ons spreekuur op maandag en donderdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Locatie:
De Hofnar, Hofnar 16, Valkenswaard (ingang bibliotheek)

Vrijwilliger Wil doet graag klusjes voor anderen

“Het geeft mij enorm veel plezier om met een grote rugzak aan ervaring bij iemand te komen en er maar één ding uit hoeft te halen.”

Lees het verhaal van vrijwilliger Wil, 69 jaar

Zelf vrijwilliger worden?

Kei fijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. Anneke en Nikki vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersonen:

Anneke Maas-van Bommel

Anneke Maas-van Bommel

sociaal werker
040 204 66 14
06 39 03 54 54
Nikki van de Moosdijk

Nikki van de Moosdijk

sociaal werker
06 58 78 34 03
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren