menu

Klussen, vervoer en boodschappen
Veldhoven

Het kan altijd gebeuren dat je even wat extra hulp nodig hebt. Je hebt je pols gebroken waardoor boodschappen doen lastig is. Je moet naar het ziekenhuis maar hebt geen auto. Je plafondlamp doet het niet en je durft niet op een trapje te staan.

Heb je niemand in je omgeving aan wie je dit kunt vragen? Een kleine beurs? En kun je (nog) niet terecht bij hulpverlenende instanties? Klop dan bij ons aan. Onze vrijwilligers helpen graag een handje mee!

Wat zoek je precies?

Je kunt ons inschakelen voor verschillende klussen, van tuin tot boodschappen. En wanneer je verlegen zit om vervoer. Kijk maar eens! Wedden dat er iets bij zit? Lees meer over klussen en kosten

Veldhoven voor elkaar

Wij zoeken een passende vrijwilliger via Veldhovenvoorelkaar, de vrijwilligercentrale van Veldhoven. Speciaal voor Veldhovenaren met een klein budget. Heb je een vraag dan gaat het team voor je de slag.

Stel je vraag

Dit kan op drie manieren:

  • Vul het formulier in op de website van Veldhovenvoorelkaar
  • Bel ons via 040 253 67 89
  • Loop eens binnen tijdens ons spreekuur. Wij zijn geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Locatie:
De Veldwijzer, Sterrenlaan 15, Veldhoven

Door buurtbemiddeling geniet Wim weer van zijn muziek

“Het geeft mij enorm veel plezier om met een grote rugzak aan ervaring bij iemand te komen en er maar één ding uit hoeft te halen.”

Lees het verhaal van vrijwilliger Wil, 69 jaar

Zelf vrijwilliger worden?

Kei fijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog niet precies weet wat je wilt gaan doen. Sanne vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersoon:

Sanne Staals

Sanne Staals

Coördinator Vrijwilligerswerk
06 45 78 55 45
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren