menu

Maatjes en contact
Cranendonck

Wil je graag een maatje om mee op stap te gaan? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of weet je niet goed hoe? Heb je behoefte aan gezelschap of zoek je iemand om spelletjes mee te doen? Wij kennen verschillende mensen in de buurt die graag iets met je ondernemen!

Bezoekvrijwilligers

Je spreekt af met een vrijwilliger van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks samen op stap gaan. Uitwaaien in het park, een museum of winkel bezoeken. Of je blijft lekker thuis om samen te kletsen over wat jou bezighoudt. Net wat je fijn vindt.

Een echte klik

Een maatje kan echt verschil maken. Jij hebt iets om naar uit te kijken en je op te verheugen. Daarom is een klik belangrijk. We doen ons best iemand te zoeken die bij je past, maar je weet het pas echt zeker wanneer je elkaar spreekt. Daar is het kennismakingsgesprek voor. Je maatje komt naar je toe en samen kijken jullie of het past. Klikt het? Mooi! Dan wensen we jullie veel plezier.

Ja, ik wil afspreken

Gezellig! Neem dan contact op met Carrie.

Maatjesproject Cranendonck

Zoek je iets meer dan samen leuke dingen doen? Bijvoorbeeld omdat je tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebt? Dan kunnen we je voor een jaar of anderhalf jaar koppelen aan een maatje. Samen werk je stap voor stap aan een thema. Dat kan op allerlei gebied zijn. Bijvoorbeeld omdat:

  • je iemand hebt verloren.
  • je moeite hebt met het bijhouden van je administratie.
  • je lid wilt worden van een vereniging of vrijwilligerswerk wilt doen, maar de drempel niet over durft.
  • … vul maar in: er is veel mogelijk.
Ja, ik wil een maatje

Neem contact met ons op en we zoeken iemand die bij je past.

Wil je liever zelf een maatje worden voor iemand?
Keifijn! Carrie vertelt je er graag meer over.

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

Sociaal werker
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren