menu

Maatjes en contact
Valkenswaard

Wil je graag een maatje om mee op stap te gaan? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of weet je niet goed hoe? Heb je behoefte aan gezelschap of zoek je iemand om spelletjes mee te doen? Wij kennen verschillende mensen in Valkenswaard die graag iets met je ondernemen!

Je voelt je beter met een maatje

Je kunt bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks samen op stap gaan. Uitwaaien in het park, een museum of winkel bezoeken. Of je blijft lekker thuis om samen te kletsen over wat jou bezighoudt. Net wat je fijn vindt.

Een echte klik

Een maatje kan echt verschil maken. Jij hebt iets om naar uit te kijken en je op te verheugen. Daarom is een klik belangrijk. We doen ons best iemand te zoeken die bij je past, maar je weet het pas echt zeker wanneer je elkaar spreekt. Daar is het kennismakingsgesprek voor. Je maatje komt naar je toe en samen kijken jullie of het past. Klikt het? Mooi! Dan wensen we jullie veel plezier.

Ja, ik zoek een maatje

Neem dan contact op met Shana en we zoeken een maatje voor jou die bij je past.

Wil je zelf een maatje worden? Kei fijn!
Shana vertelt je er graag meer over.

Ontmoetingsgroep slechtzienden

Ben je niet op zoek naar een maatje, maar wil je wel een fijne groep om regelmatig mee samen te komen? Speciaal voor mensen met een visuele beperking hebben we Inzicht, een ontmoetingsgroep die 2x per maand bijeenkomt. Lees verder

Contactpersoon:

Shana Raes

Shana Raes

Sociaal werker
06 19 37 33 74
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren