menu

Maatjes en contact
Veldhoven

Wil je graag een maatje om mee op stap te gaan? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of weet je niet goed hoe? Heb je behoefte aan gezelschap of zoek je iemand om spelletjes mee te doen? Wij kennen verschillende Veldhovenaren die graag iets met je ondernemen!

Maatjes voor elkaar

Je kunt bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks samen op stap gaan. Uitwaaien in het park, een museum of winkel bezoeken. Of je blijft lekker thuis om samen te kletsen over wat jou bezighoudt. Net wat je fijn vindt. Dat bepalen jullie met elkaar. Niets moet.

Een echte klik

Een maatje kan echt verschil maken. Jij hebt iets om naar uit te kijken en je op te verheugen. Daarom is een klik belangrijk. We doen ons best iemand te zoeken die bij je past, maar je weet het pas echt zeker wanneer je elkaar spreekt. Daar is het kennismakingsgesprek voor. Je maatje komt naar je toe en samen kijken jullie of het past. Klikt het? Mooi! Dan wensen we jullie veel plezier.

Ja, ik zoek een maatje

Neem dan contact op met Veldhovenvoorelkaar, telefoon 040-2536789. De teamleden van Veldhovenvoorelkaar gaan op zoek naar een geschikt maatje voor jou.

Wil je zelf een maatje worden? Kei fijn!
Vul het contactformulier in van Veldhovenvoorelkaar en wij nemen snel contact met je op.

Veldhovenaren betekenen iets voor elkaar. De een zoekt iets, de ander kan iets doen. Vrijwilligerswerk Veldhoven brengt deze mensen bij elkaar onder de naam Veldhovenvoorelkaar.

Contactpersonen:

Marian Gruiters

Marian Gruiters

sociaal werker
06 53 53 96 24
Marjon Middel

Marjon Middel

sociaal werker
040 253 67 89
06 50 91 66 19
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren