menu

Maatjes en contact
Veldhoven

Zoek je een maatje om mee op stap te gaan? Gezellig mee te kletsen of een spelletje te doen? Vind je het moeilijk om contacten te leggen of weet je niet waar te beginnen? Wij kennen verschillende mensen in de buurt die graag iets met je ondernemen!

Deze mensen zijn als vrijwilliger actief bij Cordaad Welzijn. Ze komen als maatje bij je op visite of jullie spreken regelmatig ergens af.

Hoe het werkt?

Je spreekt met elkaar af en samen beslis je wat je wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks met elkaar op stap gaan, uitwaaien in het park, een museum of winkel bezoeken. Of je blijft lekker thuis om samen te kletsen over wat je bezighoudt. Net wat jij fijn vindt.

Maatjesvoorelkaar

Een maatje kan het verschil maken. Je hebt iets om naar uit te kijken en je op te verheugen. Daarom is een klik belangrijk. We doen ons best iemand te zoeken die bij je past. Maar je weet het pas echt zeker wanneer je elkaar spreekt. Daar is het kennismakingsgesprek voor.

Kennismaken

Een vrijwilliger komt naar je toe en samen kijken jullie of het klikt. Is dit niet het geval, dan zoeken we verder totdat we een juiste match hebben.

Meer weten?

Spreekt dit je aan of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Veldhovenvoorelkaar, telefoon 040 253 67 89 of stuur een e-mail naar mail

Wil je zelf een maatje worden?
Vul het contactformulier in van Veldhovenvoorelkaar en wij nemen snel contact met je op.


Onder de naam Veldhovenvoorelkaar brengen we mensen samen die iets voor een ander willen doen, of juist een vrijwilliger of maatje zoeken.

Contactpersoon:

Marian Gruiters

Marian Gruiters

Sociaal werker
06 53 53 96 24
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren