menu

Taal
Valkenswaard

Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Kom dan naar het Taalcafé! Daar kun je, onder begeleiding van vrijwilligers, in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

Nederlands is een moeilijke taal. Voor mensen die Nederlands eenmaal onder de knie hebben is het belangrijk om regelmatig te oefenen. Alleen op die manier kun je je de Nederlandse taal ‘eigen maken’.

Het Taalcafé is geen les

Je hebt gewoon gezellige gesprekken met elkaar. Op je eigen niveau. Zo oefen je met Nederlands te spreken én te verstaan. We praten over hele dagelijkse onderwerpen zoals, werk, boodschappen doen, hobby’s, gezondheid. Tussendoor doen we een aantal oefeningen en spelletjes. Dat bepalen we samen.

Het Taalcafé is een activiteit van Cordaad Welzijn in samenwerking met Bibliotheek de Kempen en wordt uitgevoerd door vrijwilligers.

Heb je een vraag?

Neem voor meer informatie over het Taalcafé en andere taalactiviteiten contact op met Carrie. Je mag ook een bericht sturen via Whatsapp.

Contactpersoon:

Carrie van Hoef

Carrie van Hoef

sociaal werker
0495 59 25 57
06 10 20 84 70
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren