menu

Vervoer
Heeze-Leende

Je wilt ergens heen maar hebt geen auto of je kunt niet autorijden. Misschien naar de kapper, op familiebezoek. Of je hebt een afspraak in het ziekenhuis of de fysiotherapeut. Geen probleem! AutoMaatje brengt je verder.

Met ANWB AutoMaatje koppelen we vrijwilligers die graag rijden aan buurtgenoten die vervoer zoeken. Je betaalt een kleine onkostenvergoeding per kilometer. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Zo werkt het

Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met het planbureau van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende. De planners zoeken dan een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Ook maken ze een schatting van de kosten. Deze zijn € 0,35 per kilometer plus misschien parkeerkosten. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant .

  • Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen van 30 cent naar 35 cent per kilometer. We blijven je graag van dienst.

Ritje nodig?

Mail je verzoek naar mail
Of bel met telefoonnummer 06 57 38 43 07. We zijn bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10:00 – 12:00 uur.

Zelf vrijwillig chauffeur worden?

Keifijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Marlon vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersoon:

Marlon Korsten

Marlon Korsten

sociaal werker
06 20 37 22 37
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren