menu

Vervoer
Reusel-De Mierden

Je wilt ergens heen maar hebt geen auto of je kunt niet autorijden. Misschien naar de kapper, op familiebezoek. Of je hebt een afspraak in het ziekenhuis of de fysiotherapeut. Geen probleem! ANWB AutoMaatje brengt je verder.

Met ANWB AutoMaatje koppelen we vrijwilligers die graag rijden aan buurtgenoten die vervoer zoeken. Je betaalt een kleine onkostenvergoeding per kilometer. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Zo werkt het

Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met ANWB AutoMaatje Reusel-De Mierden. Onze planners zoeken dan een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Ook maken ze een schatting van de kosten. Deze zijn € 0,35 per kilometer plus misschien parkeerkosten. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant.

Ritje nodig?

Mail je verzoek naar mail
Of bel met telefoonnummer 06 57 44 65 32.

Je kunt ook langskomen

Op dinsdag en donderdag tussen 14.00 – 15.30 uur en op vrijdag tussen 10.00 - 12.00 uur houden we inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig.

Locatie: Energieloket (vlak naast de bieb) in het gemeentehuis
Kerkplein 5, 5541 KB, Reusel

Zelf vrijwillig chauffeur worden?

Keifijn dat jij je in wilt zetten voor je buurtgenoten! Anouk vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Contactpersoon:

Sanne Staals

Sanne Staals

Coördinator Vrijwilligerswerk
06 45 78 55 45
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren