menu

Vrijwilligerscentrale
Veldhoven

Waar zouden we zijn zonder al die mensen die zich regelmatig inzetten voor een ander? Vrijwilligerswerk houdt buurten levendig, mensen verbonden en betrokken. Daarnaast geeft het je ook een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Of anderen te leren kennen.

Goed voor je gezondheid

Wist je dat onderzoek uitwijst dat vrijwilligerswerk zelfs goed is voor je welbevinden? Niet zo gek, want veel mensen vinden het fijn als ze van betekenis kunnen zijn voor een ander. En zich nuttig kunnen voelen. Door een ander te helpen help je dus ook jezelf!

Veldhovenvoorelkaar koppelt

Veldhovenaren betekenen iets voor elkaar. De een zoekt iets, de ander kan iets doen. Vrijwilligerswerk Veldhoven brengt deze mensen bij elkaar. We zijn er voor alle inwoners en vrijwilligersorganisaties in Veldhoven.
Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of wil je juist met een vrijwilliger in contact komen? Dan gaan we voor je aan de slag! Neem dan contact met ons op. Of kijk snel op onze vacaturebank!

Ook advies en maatwerk

Je kunt bij ons terecht met alle vragen rondom vrijwilligerswerk. Dit is dé plek waar alles over dit onderwerp samenkomt. We bieden:

  • Bemiddeling
  • Informatie en advies
  • Promotie
  • Deskundigheidsbevordering
  • Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Vrijwilliger worden?

Of wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sanne via 040 253 67 89.

Locatie:
De Veldwijzer, Sterrenlaan 15, 5503 BG, Veldhoven

Openingstijden:
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

Project Maatschappelijk Bezig

Vrijwilligerswerk Veldhoven voert nog een specifieke activiteit uit: project Maatschappelijk Bezig. We bemiddelen Veldhovenaren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid naar vrijwilligerswerk.

Voor een groep Veldhovenaren is het niet vanzelfsprekend vrijwilligerswerk te doen. Vanwege een beperking of kwetsbaarheid. Door goed te luisteren en de kracht van deze toekomstige vrijwilligers te vinden, kan deze groep naar de juiste vrijwilligersbaan bemiddeld worden. Soms samen met een persoonlijke begeleider, soms met extra begeleiding kan de vrijwilliger op de juiste plek komen.

Voor meer informatie bel Sanne!

Contactpersoon:

Sanne Staals

Sanne Staals

Coördinator Vrijwilligerswerk
06 45 78 55 45
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren