menu

Ik zoek iemand voor


Hieronder staan praktische dingen waarvoor je ons bij ons terecht kunt.
Zit er iets bij? Neem dan contact op met Marlon

1. Boodschappen doen

De vrijwilliger gaat met je naar de supermarkt, helpt je zonodig bij het boodschappen doen en draagt zorg voor het vervoer hiervan naar jouw woning. Hulpvragen kunnen telefonisch gesteld worden bij het team van Veldhovenvoorelkaar. Kosten binnen Veldhoven zijn € 2,50 per rit (= heen en terug). Buiten Veldhoven wordt er € 0,39 per km (vanaf adres aanvrager) gerekend.

2. Begeleiding naar arts of ziekenhuis

Heb je een afspraak bij de arts en heb je geen vervoer? Wil je graag dat er iemand mee gaat als extra luisterend oor? In dat geval kan een vrijwilliger met jou mee. Dit kan met eigen vervoer (van de vrijwilliger) of als medepassagier in de taxi. Indien de vrijwilliger met zijn/haar eigen auto rijdt, worden de benzinekosten meteen afgerekend. Kosten: € 0,39 per kilometer van jouw huis naar plaats van bestemming en terug. Per keer aanvragen.
Graag even tijdig van te voren aanmelden.

3. Incidenteel vervoer met AutoMaatje

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Voor € 0,35 per kilometer rijden vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Zo werkt het

Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met Marlon Zij zoekt dan een vrijwilliger uit de groep chaffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Ook maakt ze een schatting van de kosten. Deze zijn € 0,35 per kilometer plus misschien parkeerkosten. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant.

Ritje nodig?

Mail je verzoek naar mail
Of bel met telefoonnummer 06 – 57 38 43 07. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren