menu

Ik zoek iemand voor


Hieronder staan praktische dingen waarvoor je bij ons terecht kunt.
Staat er iets bij? Neem dan contact op met Carrie.

1. Kleine klussen aan huis

Je kunt bij ons hulp krijgen bij kleine klussen zoals het ophangen of wisselen van een lamp, het ophangen van een schilderij, het repareren van een lekkende kraan e.d. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

2. Klein tuinonderhoud

We hebben een paar vrijwilligers die je kunnen helpen in de tuin, zoals het snoeien van een kleine heg, het maaien van een klein gazon of het schoffelen van een kleine tuin. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

3. Boodschappen doen

De vrijwilliger gaat met je naar de supermarkt en doet, als je dat prettig vindt, samen met jou de boodschappen. Daarna word je met jouw aankopen weer naar huis gebracht. Kosten: € 0,39 per km (vanaf adres aanvrager).

4. Incidenteel vervoer met AutoMaatje

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Voor € 0,35 per kilometer rijden vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Zo werkt het
Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met Carrie. Zij zoekt dan een vrijwilliger uit de groep chaffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Ook maakt ze een schatting van de kosten. Deze zijn € 0,35 per kilometer plus misschien parkeerkosten. Na afloop reken je de gereden kilometers af bij de vrijwilliger, het liefst contant.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren