menu

Ik zoek iemand voor


Hieronder staan praktische dingen waarvoor je ons bij ons terecht kunt.
Zit er iets bij? Neem dan contact op met Ella

1. Kleine klussen aan huis

Je kunt bij ons hulp krijgen bij kleine klussen zoals het ophangen of wisselen van een lamp, het ophangen van een schilderij, het repareren van een lekkende kraan e.d. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

2. Klein tuinonderhoud

We hebben een paar vrijwilligers die je kunnen helpen in de tuin, zoals het snoeien van een kleine heg, het maaien van een klein gazon of het schoffelen van een kleine tuin. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

3. Boodschappen doen

Een vrijwilliger gaat met je naar de supermarkt en brengt je met boodschappen weer terug naar huis. Als het nodig is helpen we een handje bij het boodschappen doen. Kosten: € 0,39 per kilometer van jouw huis naar de supermarkt en terug.

4. Begeleiding naar arts of ziekenhuis

Heb je een afspraak bij de arts en geen vervoer? Wil je graag dat er iemand bij is als extra luisterend oor? We hebben vrijwilligers die graag met je meegaan. Dit kan met eigen vervoer (van de vrijwilliger) of als medepassagier in de taxi. Als jullie met de auto van de vrijwilliger gaan reken je ter plekke de benzinekosten af. Graag tijdig van te voren aanmelden. En per keer aanvragen. Kosten: € 0,39 per kilometer van huis naar bestemming en terug.

5. Incidenteel vervoer met AutoMaatje

Wil je naar de kapper, op familiebezoek, of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Voor € 0,35 per kilometer rijden vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto. ANWB AutoMaatje is verder helemaal gratis.

Klik hier voor meer informatie.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren