menu

Ik zoek iemand voor


Hieronder staan praktische dingen waarvoor je bij ons terecht kunt.
Zit er iets bij? Neem dan contact op met het team van Veldhovenvoorelkaar.

1. Kleine klussen aan huis

Je kunt bij ons hulp krijgen bij kleine klussen zoals het ophangen of wisselen van een lamp, het ophangen van een schilderij, het repareren van een lekkende kraan e.d. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

2. Klein tuinonderhoud

We hebben een paar vrijwilligers die je kunnen helpen in de tuin, zoals het snoeien van een kleine heg, het maaien van een klein gazon of het schoffelen van een kleine tuin. Kosten: € 2,50 per half uur, maximaal 2 uur werken.

3. Boodschappen doen

De vrijwilliger gaat met je naar de supermarkt, helpt je zonodig bij het boodschappen doen en draagt zorg voor het vervoer hiervan naar jouw woning. Kosten: in Veldhoven € 3,00 per rit (= heen en terug). Buiten Veldhoven € 0,39 per km (vanaf adres aanvrager).

4. Incidenteel vervoer

Ben je niet in staat om zelfstandig naar bijvoorbeeld het ziekenhuis te gaan en kom je niet in aanmerking voor een vervoersvoorziening van het WMO-loket? Dan kan een vrijwilliger jou met de auto brengen en, als je wilt, meegaan naar jouw afspraak. Kosten: in Veldhoven € 3,00 per rit (= heen en terug). Buiten Veldhoven € 0,39 per kilometer van huis naar bestemming en terug.

5. Begeleiding naar arts of ziekenhuis

Heb je een afspraak bij de arts en geen vervoer? Wil je graag dat er iemand bij is als extra luisterend oor? We hebben vrijwilligers die graag met je meegaan. Dit kan met eigen vervoer (van de vrijwilliger) of als medepassagier in de taxi. Als jullie met de auto van de vrijwilliger gaan reken je ter plekke de benzinekosten af. Kosten: in Veldhoven € 3,00 per rit (= heen en terug). Buiten Veldhoven € 0,39 per kilometer van huis naar bestemming en terug. Graag even tijdig van te voren aanmelden.

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren