menu

Cordaad Welzijn 50 jaar!

Hiep Hiep Hiep Hoeraaa!!!

Het is 15 oktober 1972. Op een groot papier prijken de handtekeningen: de oprichting van Stichting C&O een feit. Welzijnswerk in Veldhoven krijgt een gezicht. De fundering en voorloper van ons huidige Cordaad Welzijn.

Stichting C&O gaat over in Stimulans. En in 2015 zijn we na een fusie met Paladijn geworden tot Cordaad Welzijn. Kordaat in optreden, ondernemend, direct en zonder poespas.

Wat ons zo sterk maakt?

Altijd de verbinding opzoeken. Gaan voor echt contact, een relatie opbouwen. Met opdrachtgevers, onze vele vrijwilligers en de inwoners van de gemeentes waarin we actief zijn.

Ervaring in boekvorm

Ter ere van ons 50-jarig bestaan heeft de eerste opbouwwerker van Veldhoven, Poul de Gier, zijn ervaringen aan 25 opbouwwerk vastgelegd in boekvorm. Het resultaat is een mooi beeld van welzijnswerk tegen de achtergrond van Veldhoven in de jaren ’70, ’80 en ’90.

Vandaag, op onze verjaardag, kregen wij uit handen van Poul het eerste exemplaar van ‘De Ladenkast’ uitgereikt. Reden voor een feestje!

Gepubliceerd op 15 oktober 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren