menu

Afscheid Robert Tops

Daar sta je dan. Na ruim 9 jaar bevlogen leiderschap nam je gisteren afscheid van ons. “Het is hier altijd een warm bad geweest, wat er ook op ons pad kwam”, zeg je met een lichte brok in je keel. “Een mooie club mensen die bijna dag en nacht klaarstaat als er iets is.”

“We hebben ons ontwikkeld tot een financieel gezonde organisatie waar mensen op kunnen bouwen en die van waarde is voor de inwoners van de negen gemeentes waarvoor we werken. Daar ben ik trots op. Dat was niet gelukt zonder de samenwerking met partners, het team en de vele vrijwilligers. Hiervoor veel dank.”

Met collega’s op afstand, tussen sporen verf en verbouwing van het nieuwe kantoor. Typerend wellicht voor de dynamiek binnen onze organisatie. Altijd in beweging, creatief inspelen op wat er is, gewoon blijven en het vooral samen doen.

Een dag vol afscheid en afscheidcadeaus. Een uniek kookboek waarvoor iedere collega een recept heeft aangeleverd. Een prachtig kunstwerk waarin je persoonlijkheid is gevangen in een jasje van Cordaad. Vele persoonlijke attenties.

Bedankt Robert!

Voor je energie en enthousiasme waarmee jij je ruim 9 jaar voor de organisatie hebt ingezet om gemeenschappen meer vitaal en zelfredzaam te maken. Je bent een Top(per) en we gaan je zeker missen!

Veel succes bij het Rythovius College!

Gepubliceerd op 01 december 2021
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren