menu

Nieuwe directeur!

Jacqueline van Poeteren is op 1 februari begonnen als directeur-bestuurder. Ze volgt daarmee Robert Tops op die rector is geworden op het Rythovius College te Eersel. Deze transitie laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!

Het geplande fysieke proostmoment zat er door alle coronamaatregelen helaas niet in. Daarom hebben we een digitaal alternatief bedacht. Om toch al kennis te maken met Jacqueline en Robert een laatste keer in zijn “oude” rol te laten stralen. Bekijk het hier!

Kennismaking

De komende weken zal Jacqueline diverse kennismakingsgesprekken inplannen om zo snel een goed beeld te krijgen van onze organisatie, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Voel je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken via onze officemanager Marlene van Moorsel. Bel 040 253 3443 of mail mail

Woord van dank

Tot slot willen we via deze weg ook een extra groot dankjewel zeggen tegen Angelique Vervoort die in deze periode van overbrugging haar taak als waarnemend directeur-bestuurder heel sterk vervuld heeft. En samen met de andere MT-leden de solide basis behouden heeft in een tijd vol verandering.

Gepubliceerd op 01 februari 2022
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren