menu

PSYSALON: 'Verlies overkomt je, hoe overkom ik verlies?'

Na een groot verlies rouwen we. We verwerken het verlies. Meestal denken we bij rouw aan het verliezen van iemand door overlijden. Maar je kunt ook rouwen na een ander groot verlies. Bijvoorbeeld na verlies van gezondheid door ziekte, verlies van een partner na scheiding, of een baan, of verlies van hoop op een kind.

Rouw en verlies
Verlies is ingrijpend: er is tijd voor nodig om het te verwerken. Hoeveel tijd, dat verschilt per persoon. Verwerken doet iedereen op zijn eigen manier. Mensen denken en voelen vaak verschillende dingen. De een ervaart boosheid, de ander verdriet. Of iemand is opgelucht omdat een moeilijke periode voorbij is. Misschien heb je een leeg gevoel, of voel je verschillende emoties tegelijk. Rouwen is voor veel mensen een intense en moeilijke periode in hun leven.
Hoe is dit voor jou? Praat erover tijdens deze Psysalon en ontdek, ik ben niet de enige!

(Ervarings)deskundigen gaan met behulp van gespreksleider Wil van der Laak met elkaar in gesprek over het thema van deze avond. Niet alleen de (ervarings)deskundigen voeren het gesprek maar ook de bezoekers worden actief betrokken zich te mengen in het gesprek. Op deze manier hoor je ook de verhalen van andere mensen om jou heen. Zo vindt er een aantal keren per jaar een Psysalon plaats in Cranendonck met telkens een ander thema.

Wanneer en waar

Psysalon ‘Verlies overkomt je, hoe overkom ik verlies?’ vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 tussen 19.30 en 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur en er staat koffie en thee klaar. De bijeenkomst vindt plaats in De Schakel aan de Sint Barbaraweg 1 in Budel-Dorplein. De toegang is gratis.

Aanmelden

Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht. Aanmelden kan via mail

Meer weten?

Wilt u meer weten over Psysalon?
Stuur een e-mail of bel met Masha 06-83664672 of Noud van Leeuwen 06-82662392.

Gepubliceerd op 27 februari 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren