menu

Superjam 2023

Op zondag 4 juni wordt het skateparkje aan de Spoorlaan in Heeze omgetoverd tot het bruisende decor van de langverwachte zesde editie van Superjam. Dit populaire evenement biedt een unieke gelegenheid voor tientallen enthousiaste stuntsteppers om hun vaardigheden te verbeteren en deel te nemen aan een spectaculair steptoernooi. De organisatie ligt in handen van jongerenwerk Cordaad en de jongeren zelf.

Superjam Heeze belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het skatepark, voorzien van diverse objecten met uitdagende schansen en obstakels, zal het toneel vormen waarop de talenten van de stuntsteppers tot leven komen. Met volop ruimte om te experimenteren en te oefenen, kunnen de steppers zich zondagmiddag naar hartenlust uitleven en hun grenzen verleggen.

Vette stunts op 3 niveau’s

Een opvallend aspect van dit jaarlijkse evenement is de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de drie categorieën, namelijk beginner, gevorderde of beginnende pro. Dit biedt deelnemers van diverse niveaus de kans om hun vaardigheden te tonen en uit te blinken in hun categorie. De beoordeling van de deelnemers zal worden uitgevoerd door een deskundige jury, bestaande uit de gerenommeerde steppers Jesse Bust en Davey Sanders. Met hun ervaring en expertise zullen zij zorgen voor een eerlijke en objectieve beoordeling van de prestaties.

Praktisch

Het toernooi is zondag 4 juni van 12.00 tot 17.00, Spoorlaan 11 te Heeze. Toegang is uiteraard gratis!

Meer weten?

Kijk op Instagram bij Superjam2023 We delen hier updates, foto’s en andere relevante dingen over dit sprankelende evenement.

Doe je mee?

Schrijf je in! Iedere stuntstepper vanaf 8 jaar mag meedoen, ongeacht je ervaringsniveau. Haast je en zorg ervoor dat je je plekje veiligstelt voor deze adembenemende ervaring vol adrenaline en plezier.

Gepubliceerd op 01 Juni 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren