menu

Week van de Bestuursvrijwilliger (12 t/m 16 juni)

Bij de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende krijgen we signalen dat bestuursleden en nieuwe vrijwilligers moeilijk te vinden zijn. Daar willen we graag bij ondersteunen, daarom organiseren we deze week. Op 12 en 15 juni hebben we interessante activiteiten voor bestuursvrijwilligers, coördinatoren bij verenigingen of stichtingen, kortom ieder die met vrijwilligers te maken heeft.

Workshop ‘Besturen in minder uren’

Maandagavond 12 juni tussen 19.30 – 22.00 uur, ‘t Perron Heeze
We organiseren in samenwerking met Frank Hoes een workshop voor besturen in het Perron in Heeze-Leende. Daardoor ontmoet je ook bestuursvrijwilligers uit andere gemeenten! In de workshop leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en je stichting/vereniging. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.

Werven en behouden van vrijwilligers in de cultuursector

Donderdagavond 15 juni om 17.00 uur, Theater de Borgh Budel
Met veel plezier nodigen we je bij deze uit voor de bijeenkomst Werven en behouden van vrijwilligers op 15 juni. We starten de avond met een interactieve voorstelling van Durven&Doen, gevolgd door een diner waar er voldoende ruimte is om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Deze bijeenkomst is bedoeld voor besturen en vrijwilligerscoördinatoren van verenigingen, stichtingen en informele groepen in de cultuursector. De zoektocht naar vrijwilligers staat deze avond centraal.

We ontvangen je graag in Budel om met elkaar te ontdekken hoe we met vrijwilligers omgaan en wat we anders zouden kunnen doen. Hopelijk tot dan!

Meer weten?

Voor alle verdere informatie en aanmelden kijk op www.goedbezigheezeleende.nu of bel of app naar Marlon Korsten, coördinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende via 06-20372237.

Gepubliceerd op 02 Juni 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren