menu

Café Doodnormaal: hoe ziet jouw afscheid eruit?

Stel: je krijgt te horen dat je ongeneeslijk ziek bent en dat je binnen onafzienbare tijd komt te overlijden. Dat roept een hoop vragen op. Op donderdag 9 november gaat Café Doodnormaal over alle mogelijkheden en ervaringen om goed afscheid te nemen. Laat je ook informeren of praat mee. Iedereen is welkom.

Café Doodnormaal

Café Doodnormaal is een ontmoetingsplek waar we, onder leiding van een deskundige, met elkaar spreken over een thema zoals palliatieve zorg of rouw. Het is een trefpunt voor mensen met een ongeneeslijke ziekte, hun naasten en andere belangstellenden uit de gehele Kempen. Want rouwen doe je samen!

De volgende bijeenkomst is op:

Donderdagavond 9 november 2023
Van 19.30 tot 21.00 uur
Toegang is gratis

Hoe ziet jouw afscheid eruit?

Dat is het thema op 9 november. Meestal schrikken mensen van deze vraag. Aan onze eigen dood denken we liever niet. Toch zijn we er vaker mee bezig dan je denkt. Daarom is het goed om te weten dat je jouw afscheid kunt voorbereiden. Door er bijvoorbeeld in alle openheid met elkaar over te spreken en/of door je wensen vast te leggen. Met een goed afscheid maak je een begin met het verwerken van jouw verlies.

Tijdens deze bijeenkomst zal uitvaartbegeleidster Susanne Groeneveld uit Bladel ons vertellen over de mogelijkheden en ervaringen rondom een afscheid. Er is veel ruimte voor vragen. Aanmelden is fijn maar niet verplicht.

Café Doodnormaal vindt plaats in de Smis, Smitseind 33a in Duizel. Binnenlopen kan vanaf 19.00uur. We ontvangen je graag met een kopje koffie/thee.

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel naar 06 15503494 of mail naar: mail

Tot ziens op 9 november!

Gepubliceerd op 30 oktober 2023
Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren