MENU

Administratiecafé Cranendonck

Wat doet het Administratiecafé Cranendonck?

In 2018 is het Administratiecafé Cranendonck van start gegaan. Inmiddels hebben we al veel mensen kunnen helpen met hun vraag. Heb jij ook hulp nodig bij jouw administratie of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Kom naar het Administratiecafé Cranendonck!

Het Administratiecafé is bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het invullen van formulieren of met het indienen van aanvragen. Ook mensen die zelf geen beschikking hebben over een computer en printer kunnen bij ons terecht. Naast hulp bij het invullen van formulieren kunnen mensen ook bij ons terecht voor meer informatie over bestaande voorzieningen. Niet altijd maken mensen gebruik van de ondersteuningsmogelijkheden die voorhanden zijn, waardoor zij bijvoorbeeld financiële bijdragen laten liggen.

Het Administratiecafé werkt op basis van het maken van een afspraak. Om een afspraak te maken kunt u op maandag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur telefonisch contact opnemen via 0495-592553 met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck.

Het Administratiecafé is een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlon Korsten, 06-20372237 of stuur een e-mail naar marlonkorsten@cordaadwelzijn.nlDeel bericht
Ga terug