MENU

ANWB AutoMaatje

**Al bijna 3.000 ritten bij ANWB AutoMaatje Valkenswaard! **

ANWB AutoMaatje Valkenswaard is, volgens de landelijke organisatie achter ANWB AutoMaatje, een van de best lopende projecten van Nederland. Per 31-7-2019 zijn er 2615 ritten verreden door onze 42 chauffeurs en staan er voor de komende weken weer 91 in de planning. De 3000ste rit nadert. Eind augustus maken we er samen, met al onze vrijwilligers en samenwerkingspartners, een feestelijke gebeurtenis van.
Het aantal deelnemers blijft stijgen. Eind juni 285 en nu zijn er 306 deelnemers ingeschreven oftewel 21 nieuwe deelnemers. We zijn met meerdere gemeenten in het werkgebied van Cordaad Welzijn in gesprek over het opstarten van ANWB AutoMaatje.

Wat is AutoMaatje?
Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ritje naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar óók naar een vriend(in) om weer eens lekker op de koffie gaan.
AutoMaatje Valkenswaard is een samenwerking tussen Cordaad Welzijn, gemeente Valkenswaard, ANWB en veel enthousiaste vrijwilligers.

Ook deelnemer of chauffeur worden?
Wil jij ook gebruik maken van ANWB AutoMaatje Valkenswaard of wil jij je aanbieden als vrijwillig chauffeur? Neem dan contact op met Nikki van de Moosdijk van Cordaad Welzijn via telefoonnummer 06 20 86 28 03 of via e-mailadres: automaatjevalkenswaard@cordaadwelzijn.nl.
Het telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 – 12:30 uur.

Meer weten over hoe het werkt en wat het kost? Kijk eens op www.anwb.nl/automaatje.

Deel bericht
Ga terug