MENU

Cordaad Welzijn behaalt kwaliteitslabel

Als eerste in Zuidoost Brabant behaalt Cordaad Welzijn het kwaliteitslabel Sociaal Werk. Cordaad Welzijn is met ingang van 9 juli 2019 voor de duur van 2 jaar gecertificeerd en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Sociaal Werk. Certificering en registratie hebben betrekking op alle onderdelen van de organisatie. Een toets op vakmanschap, dienstverlening, organisatie en bestuur, die glansrijk werd behaald. Cordaad Welzijn reageert trots op het behaalde resultaat: “Een aanmoediging voor de vakmensen, vrijwilligers en stagiaires die met passie aan het werk zijn voor iedereen die ondersteuning nodig heeft”.

Het Kwaliteitslabel Sociaal Werk is een uniek kwaliteitslabel voor de branche en dit label staat voor Sterk Sociaal Werk. Met het Kwaliteitslabel biedt het sociaal werk in Nederland opdrachtgevers, stakeholders en klanten zicht op de kwaliteit van de dienst¬verlening die zij inkopen bij de sociaalwerkorganisaties waarmee ze samenwerken. Het label is gebaseerd op het vakmanschap van sociaal werkers, het effect van de dienstverlening voor burgers en faciliterende, lerende organisaties met adequaat bestuur. De toets vindt plaats op vakmanschap, dienstverlening en organisatie & bestuur.

Cordaad Welzijn is blij met het label: “deze onafhankelijke toets stelt vast waar wij voor staan: we werken aan sterk sociaal werk in de straten, buurten en wijken waar we werken, transparant en met een ijzersterke kwaliteit,“ aldus Annie Rijkers, kwaliteitsmanager en controller van Cordaad Welzijn.


Deel bericht
Ga terug