MENU

Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck

Een van de mogelijkheden waarvan gebruik gemaakt kan worden is incidenteel vervoer. Denk daarbij aan een rit naar het ziekenhuis in Weert of Geldrop. Maar ook als je voor een korte periode meerdere malen naar de fysiotherapie moet en daar niet zelfstandig kunt komen. Wij bieden deze diensten aan aan mensen die zelf geen familie of kennissen in hun omgeving hebben om deze ritten te verzorgen en daarnaast een laag inkomen hebben.

Vrijwilligers voeren deze ritten uit en kunnen, indien men dat wenst, ook meegaan tijdens het gesprek. De kosten voor de ritten bedragen € 0,39 per km. excl. parkeerkosten en eventueel een kopje koffie voor de vrijwilliger als die lang moet wachten.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Of je als vrijwillig chauffeur inzetten voor een ander? Neem contact met ons op of kom langs tijdens de spreekuren van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. Deze vinden plaats op maandag en donderdag van 13.30 tot 15.30 uur op de Dr. Anton Mathijsenstraat 32 in Budel. Ons telefoonnummer is 0495-592553.


Deel bericht
Ga terug