menu

Veldhoven Gezond


Steeds meer Veldhovenaren willen hun gezondheid verbeteren. Maar hoe? En waar kan dat in Veldhoven? Met project Veldhoven Gezond willen we jou inspireren om een (nog) gezondere levensstijl aan te nemen. Doe je mee?

Er worden diverse workshops, lezingen, proeflessen georganiseerd door lokale verenigingen en organisaties. Daarnaast is er een leuk en gezond evenement op 24 april in het City Centrum om jouw gezondheid een boost te geven! Meer informatie? Klik hieronder door of lees verder over het project Veldhoven Gezond! En vergeet ons natuurlijk niet te volgen op social media!

Benieuwd naar de krant? Bekijk hem hieronder!

Veldhoven Gezond weken: 4 t/m 24 april

Tijdens deze weken staat jouw gezondheid centraal. Je kunt meedoen met diverse activiteiten: workshops, lezingen, testen, informatiegesprekken en proeflessen. Het programma is heel divers. Tal van Veldhovense verenigingen, organisaties en ondernemers doen mee.

De thema’s

Gezondheid is meer dan een fit lichaam. Als je beter in je vel zit, heb je minder last van stress, is je weerstand beter en slaap je dieper. Ontspanning, zingeving en fijne contacten zijn ook belangrijk om je prettig te voelen.

Daarom kijken we deze weken naar vijf onderdelen: voeding, beweging, ontmoeting, ontspanning en preventie. Deze thema’s vind je ook terug in het programma van deze weken. Wil je meer informatie over een van de onderwerpen? Klik dan hieronder verder!

Healthy Fest

We sluiten de weken feestelijk af met een heus gezondheidsfestival: Veldhovens Healthy Fest! Het Citycentrum wordt omgetoverd tot één groot feest met 4 verschillende pleinen! We hebben een ontmoetingsplein, een ontspanningsplein, een sportplein, en een gezondheidsplein. Zet 24 april in je agenda en vier jouw gezondheid met ons mee!

Bekijk het programma

Veldhoven Gezond

Over Veldhoven Gezond

De projectweken Veldhoven Gezond zijn een samenwerking tussen Cordaad Welzijn, Gemeente Veldhoven en diverse andere belangrijke spelers uit Veldhoven. Samen willen we alle Veldhovenaren stimuleren een gezonde(re) levensstijl aan te nemen en een boost te geven om actie te ondernemen!

Om het thema gezondheid goed op de kaart te zetten komen de actieweken van Veldhoven Gezond ieder jaar terug. We hopen daarmee alle deelnemende partners te stimuleren om deze lijnen de rest van het jaar door te trekken.

Volg, like en deel Veldhoven Gezond!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren