menu

Veldhoven Gezond


Na een geweldige start in 2022, een zeer geslaagd vervolg in 2023, vind komend voorjaar alweer de derde editie van Veldhoven Gezond plaats! Van 23 maart t/m 20 april 2024 met als afsluiting het Healthy Fest event op zaterdag 20 april 2024.

Je wilt je gezondheid verbeteren, lekker in je vel zitten. Maar hoe en waar kan dat in Veldhoven? Ontdek het van 23 maart t/m 20 april 2024 bij Veldhoven Gezond. Vier weken lang staat Veldhoven helemaal in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging. Met als afsluiter het bruisende Healthy Fest festival op 20 april! Ben jij erbij?

Volg verschillende workshops, lezingen en proeflessen. Allemaal georganiseerd door lokale verenigingen, bedrijven en organisaties. Vier weken lang. Gratis! Als klapper sluiten we de Veldhoven Gezond weken af met een supertof festival rond het Citycentrum: Veldhovens Healthy Fest! Een hele dag vol gezelligheid, ontspanning en activiteiten om jouw gezondheid een boost te geven!

Vanaf maart vind je hier het programma van de Veldhoven Gezond-weken en Healthy Fest!

Meer weten?

Stuur je vraag naar mail Of lees meer over de thema’s: voeding, beweging, ontspaning, ontmoeting, preventie en ontvang handige tips.

Benieuwd naar de laatste editie? Bekijk de krant hieronder!

De thema’s

Gezondheid is meer dan een fit lichaam. Als je beter in je vel zit, heb je minder last van stress, is je weerstand beter en slaap je dieper. Ontspanning, zingeving en fijne contacten zijn ook belangrijk om je prettig te voelen.

Daarom kijken we deze weken naar vijf onderdelen: voeding, beweging, ontmoeting, ontspanning en preventie. Deze thema’s vind je ook terug in het programma van deze weken. Wil je meer informatie over een van de onderwerpen? Klik dan hieronder verder!

Healthy Fest

We sluiten de weken feestelijk af met een heus gezondheidsfestival: Veldhovens Healthy Fest! Het Citycentrum wordt omgetoverd tot één groot feest met 4 verschillende pleinen! We hebben een ontmoetingsplein, een ontspanningsplein, een sportplein, en een gezondheidsplein. Zet 20 april in je agenda en vier jouw gezondheid met ons mee!

Bekijk het programma

Veldhoven Gezond

Over Veldhoven Gezond

De projectweken Veldhoven Gezond zijn een samenwerking tussen Cordaad Welzijn, Gemeente Veldhoven en diverse andere belangrijke spelers uit Veldhoven. Samen willen we alle Veldhovenaren stimuleren een gezonde(re) levensstijl aan te nemen en een boost te geven om actie te ondernemen!

Om het thema gezondheid goed op de kaart te zetten komen de actieweken van Veldhoven Gezond ieder jaar terug. We hopen daarmee alle deelnemende partners te stimuleren om deze lijnen de rest van het jaar door te trekken.


Volg, like en deel Veldhoven Gezond!


youtube

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren